• Restaurantul

  Dacă vă faceţi puţin răgaz pentru a savura gustul şi pentru a admira rafinamentul preparatelor noastre, eleganţa ambienţei, amabilitatea personalului, veţi simţi că totul a fost creat special pentru dumneavoastră.

  Fie că aveţi afaceri de rezolvat prin Sibiu sau vreţi doar să admiraţi frumuseţile împrejurimilor, vă aşteptăm cu ospitalitatea specific ardelenească.

 • Preparate

  Restaurantul Casa Weidner este situat în inima oraşului Sibiu, la doar căţiva paşi de cele mai importante obiective turistice (Piaţa Mare, Muzeul Brukenthal, Turnul Sfatului  sau Podul Minciunilor).

  Dacă vă e poftă de o supă gulaş, de un platou ţărănesc, de o tochitură sibiană sau de un ciolan de porc răsfăţat cu varză, sau de alte bucate alese, vă invităm să luaţi prânzul sau cina la restaurantul nostru.

 • Evenimente

  Putem găzdui atăt evenimente private pentru diferite ocazii, cât şi mese oficiale sau întâlniri de afaceri. Restaurantul poate fi rezervat integral sau pentru un anumit număr de locuri, în funcţie de numărul de oaspeţi.

  Vă putem sfătui în ceea ce priveşte alegerea spaţiului şi a aranjamentului potrivit al acestuia, dar şi în alegerea meniului.

  Ne puteți contacta folosind următoarele informații:

  +40 747 606 189
  +40 371 113 128

  lan_cos@yahoo.com